VELKOMMEN TIL KANTAR GALLUPS TV-PANEL

Kantar Gallups Tv-panel går tilbage til 1992, hvor den første elektroniske måling af seertal så dagens lys. Siden er der foretaget mange ændringer i målemetoden, men Tv-panelet står stadig stærkt og centralt i den danske måling af seertal – selvom den nu både består af måling på det traditionelle fjernsyn i de danske hjem og måling af online seningen af tv-indhold set på både pc, tablet og smartphones.

Resultaterne er dog stadig seertal minut for minut hver eneste dag, året rundt. Du kan altid følge med i seertallene, der er baseret på panelets faktiske sening. De offentliggøres i den ugentlige pressemeddelelse hver mandag (se link i boksen øverst).

Her kan du som medlem af Tv-panelet finde nyttig information om, hvordan du skal bruge udstyret, foretage en programvurdering, eller indtaste en gæst. Du vil også finde nyheder fra paneladministrationen, en liste over spørgsmål og svar, der kan dukke op og links til seertal, brugerhåndbog og din tekniker.

Som medlem af panelet vil du også kunne logge på webshoppen og se hvor mange point du har optjent og desuden bestille de varer, du ønsker.

Du er altid velkommen til at kontakte os i paneladministrationen. Vi er på kontoret mellem 8-16 på hverdage eller du kan sende en mail, som vi besvarer så hurtigt som muligt.

Paneladministrationen

Kantar Gallups Tv-panel

39 15 44 60