GDPR

Kantar Gallup byder den nye europæiske persondataforordning, GDPR, velkommen. Den stiller nye krav til alle europæiske virksomheder, når det handler om håndtering af personoplysninger, og det glæder os, at den måde, vi arbejder med dine og vores mange andre panelmedlemmers personlige oplysninger og svar, ligger helt i tråd med de nye skærpede krav.

Som mange andre i denne tid, gennemgår vi hvordan vi behandler og opbevarer dine personlige data, og i den forbindelse har vi præciseret under punktet ”Undersøgelsen”, så det bliver endnu lettere at se, hvordan vi i det daglige arbejder med at beskytte dine personoplysninger – og vi sørger fortsat for, at du let kan få svar på dine spørgsmål om vores måde at arbejde på.

Du kan se Kantar Gallups præciserede privatlivspolitik og persondatabehandling, og så du ved, hvad vi gør i forbindelse med overgangen til den nye lovgivning. Du kan se dem her: Datahåndtering.

 

Du behøver ikke gøre noget, for fortsat at være med i panelet. Har du spørgsmål eller ændringer er du som altid mere end velkommen til at kontakte os.